Lid worden

De Lekzoomruiters is een leuke en gezellige vereniging. Lid worden van onze vereniging kan altijd! Als lid met of zonder paard/pony of als donateur, het maakt niet uit. Heb je na het lezen van onderstaande informatie nog vragen, neem gerust contact op!

Proefles

Ben je in het bezit van een paard/pony, kun je altijd een proefles komen nemen, voor zowel dressuur, springen of mennen. Neem hiervoor contact op met de secretaris van onze vereniging. Heb je na de proefles interesse om lid te worden, dan kun je een aanmeldingsformulier invullen. Voor meer informatie over het lesprogramma, klik hier.

Gebruik accommodatie

Als je lid bent (uitgezonderd donateur) kun je vrij gebruik maken van de accommodatie. Let er hierbij wel op, dat er een aantal regels aan het gebruik van de bak verbonden zijn.

Startpas

Een startpas kan je aanvragen bij de KNHS, nadat je je aangemeld hebt bij De Lekzoomruiters en een lidmaatschapsnummer van de KNHS hebt ontvangen.
Kijk voor meer informatie op www.knhs.nl.

Tarieven

De vereniging heeft verschillende soorten lidmaatschappen. Neem contact op voor de mogelijkheden en de lidmaatschapskosten.

Bar- en schoonmaakdienst

Alle leden (donateurs uitgezonderd) dienen bar- of schoonmaakdienst te vervullen. Dit zodat elke lesavond of activiteit de barbezetting geregeld is!